Cupa “Adina ENCULESCU” la ParaMotor

Pe data de 13 august 2011, pe aerodromul Cioca din Timisoara se va desfasura Cupa “Adina ENCULESCU” la Paramotor, concurs organizat de catre C.S. Universitatea Timisoara cu sprijinul Consiliului Judetean Timis si al Universitatii de Vest Timisoara.

Adina ENCULESCU, nascuta in anul 1975 in Timisoara, parasutista remarcabila, a reprezentat cu cinste Clubul Sportiv Universitatea Timisoara, pana in anul 1994, cand, in urma unui accident nefericit, a trecut la cele vesnice.

A avut un palmares remarcabil: in anul 1993 devine prima campioana europeana la parasutism a Romaniei, salba sa de medalii fiind completata cu titlul de campioana balcanica si nenumarate titluri de campioana a Romaniei.

La 17 ani dupa trecerea in eternitate, clubul Universitatea Timisoara organizeaza aceasta competitie, in memoria colegei noastre.

Competitia va cuprinde probele de precizia aterizării şi îndemânare în regim de viteză la joasă altitudine.

La aceasta cupa, un reprezentant al Federatiei Aeronautice Romane va fi prezent in calitate de observator.

C.S. Universitatea Timisoara prin sectia sa de paramotor, este primul club universitar romanesc ce promoveaza si sprijina dezvoltarea sporturilor aeronautice.

Desi sectia de paramotor este proaspat infiintata, este deja afiliata Federatiei Aeronautice Romane, fiind pusa in prezent in fata primului examen: organizarea unei competitii aeronautice internationale la clasa paramotor.

Acest articol a fost publicat în Evenimente, Paramotor și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cupa “Adina ENCULESCU” la ParaMotor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s