Paramotorul voteaza! Se infiinteza Subcomisia de Paramotor in cadrul Federatiei Aeronautice Romane!

La ultima intalnire a Adunarii Generale a Federatiei Aeronautice Romane, C.S. Universitatea Timisoara, reprezentata legal prin domnul Adrian BUZAN a formulat niste cereri care sa vina in sprijinul sportului cu paramotorul.

Prima si cea mai importanta propunere a fost infiintarea Subcomisiei de Paramotor in cadrul FAR, cu un presedinte si  cinci membrii (functiile fiind onorifice).

A doua propunere a fost infiintarea functiei de antrenor federal (functie onorifica) pe fiecare ramura de aviatie, nu doar pentru paramotor.

Intrucat toate aceste solicitari au fost acceptate, am trecut in consecinta la alegerea celor care sa ne reprezinte, in mod transparent si democratic.

Votul se va desfasura astfel:
1. Vor vota doar cei care au platit taxa FAR (se va verifica identitatea persoanelor si vor fi eliminati cei care voteaza fara sa fi platit taxa FAR)
2. Faceti-va cont sa puteti vota pe http://ultrausor.ro/
3. Intrati la sectiunea Paramotor
4. Aici gasiti 3 variante de vot: presedinte (puteti vota doar 1 persoana), membrii (puteti vota doar 5 persoane) si antrenor federal (puteti vota doar 1 persoana)
5. Daca considerati ca sunt si alte persoane eligibile pentru vot, consemnati-le la comentarii;
6. Votul este deschis pana duminica, astfel incat luni sa putem intocmi documentatia.

Multumiri domnului Andrei MIHAILESCU care ne-a permis atat sa folosim site-ul sau www.ultrausor.ro , cat si pentru faptul ca ne-a „construit” platforma de votare, fiind (cred) primii care organizeaza un astfel de sistem democratic de vot „la vedere”.

Dupa cum bine vedeti, www.ultrausor.ro  ofera si posibilitatea discutiilor, fiind mult mai complex ca forumul flyparamotor de pe yahoo groups, mai ales ca are si optiunea temelor de discutii. Eu propun sa profitam de omenia lui Andrei MIHAILESCU si „sa abuzam” si de www.ultrausor.ro pe langa flyparamotor pentru discutii care privesc paramotorul.

Doresc sa se voteze cat mai consistent, si fie ca cei mai buni sa iasa in fata, sa ocupe functiile pentru care candideaza si sa isi faca treaba cu seriozitate si fara partinire.

 

Acest articol a fost publicat în Paramotor și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s