Salveaza vieti cu paramotorul

  • Povestea unui om extraordinar, pusa in valoare de Discovery Channel

Sa salvezi vieti este cel mai nobil lucru. Unii nu se gandesc insa la asa ceva. Altii se gandesc, dar raman doar la stadiul de gand. Altii se gandesc, premediteaza, pun in practica si reusesc.

Un astfel de personaj, care merita respectul nostru atat ca medic cat si ca pilot de paramotor este Ronald Hermann.

Dar cine este Ronald Hermann? Este liderul unei echipe de cadre medicale, care desfasoara o activitate de voluntariat pentru a salva vieti la capatul pamantului.

Incerpand cu anul 2005 a coordonat expeditii in Guyana Britanica si America de Sud, in 2007 in Ciad, in 2008 Nepal, in 2009 in Brazilia, in 2010 in Bolivia, iar in 2011 a doua expeditie in Nepal.

Deplasarile in aceste zone s-au efectuat in conditii deosebit de grele, prin jungla, pe uscat ori pe cursuri de apa. In zonele unde accesul a fost foarte dificil, in principal din cauza salbaticiei naturii, dr. Ronald Hermann a folosit paramotorul.

„Deocamdata noi vrem sa testam conceptul. Avem si experienta din Guyana. Deplasarea pe jos, pentru 12 km ne lua o zi intreaga, iar cu motoparapanta timpul se scurteaza. Cu cat avem mai mult timp sa ajutam oamenii care au nevoie de asistenta medicala, cu atat mai bine” sustine Ronald Hermann.

Inca un roman care isi castiga respectul peste hotare. Un adevarat ambasador.

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Paramotor și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Salveaza vieti cu paramotorul

  1. ady zice:

    Nice! Felicitari pentru reportaj si binenteles tot respectul pentru Roli, pentru ambitia si realizarile lui! Sanatate si succese mai departe!

  2. Ionut RITES zice:

    Multumesc Adi pentru aprecieri! Daca il cunosti personal pe acest om deosebit, transmite-i felicitarile noastre pentru tot ceea ce face si pentru riscul la care se expune pentru sanatatea altora! E o mandrie pentru noi sa avem un astfel de om in nobila noastra comunitate! Poate ne transmite niste impresii din timpul zborului cu paramotorul peste jungla. Ar fi interesant!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s