Dracula Fest

Clubul Sportiv „Moto Fly Ro” va organiza  in perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2011 „Dracula Fest”, eveniment ce se va desfasura pe Aerodromul Comana in colaborare cu Cafeneaua Neajlovului, Primaria Comana si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Giurgiu.
 
Evenimentul are mai multe sectiuni: Targ de obiecte mestesugaresti, Expozitie ecvestra, Parada de costume, Festivalul sporturilor la sate, Trageri la tinta, Concurs de atelaje cu cai, Concurs „Strong Man Comana”, Demonstratie de maiestrie cu sabii, Spectacole si …. Concurs de Costume Zburatoare :).
Se dau premii pentru cea mai ingenioasa si amuzanta prezenta pe cer (pilot+aeronava). Pentru cei care nu au inspiratie suficienta, exista si un stand de body-painting !
 
Noaptea de sambata e rezervata Carnavalului, adica petrecere in costume de carnaval, masti, muzica, DJ, cocktail-uri, foc de tabara si alte surprize.
 
Mai multe detalii despre program si locatie gasiti pe http://www.draculafest.motoflyro.ro si pe http://www.facebook.com la evenimentele organizate de Aeroclub Moto Fly Ro.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Evenimente, Paramotor și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s